Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Στην Ολλανδία η Περιφέρεια και ευρυτανική εκπροσώπηση με τον περιφερειακό σύμβουλο Μωυσή Μπερμπερή

Στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας βρέθηκε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού VAKANTIEBEURS 2020, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 15-19 Ιανουαρίου 2020.perifereia-ollandia

Ήταν η πρώτη τουριστική έκθεση της χρονιάς και μία από τις 25 που περιλαμβάνει το εκθεσιακό πλάνο της Περιφέρειας για το έτος 2020.

Όπως άλλωστε έγραψαν τα «Ευρυτανικά Νέα» την περασμένη εβδομάδα (αρ. φυλ. 887/15-1-2020), το πλάνο που ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε μεγάλες επιχειρηματικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως η «Εξποτρόφ» στην Αθήνα, η Horeca (τροφοδοσίας ξενοδοχείων-εστίασης) στη Θεσσαλονίκη, η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών (Gulfood) στο Ντουμπάι κ.α.

Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και το ενδιαφέρον για τους προορισμούς της Στερεάς Ελλάδας εξίσου σημαντικό, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους. Επιπλέον, δεδομένης της μεγάλης ανταπόκρισης της ολλανδικής αγοράς, η Περιφέρεια με τη συνδρομή του ΕΟΤ, συμφώνησαν στη διεξαγωγή τριών press trips για την προβολή και προώθηση του τουριστικού και πολιτιστικού πλούτου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Μωυσής Μπερμπερής, στελέχη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η χρονιά μας ξεκίνησε θετικότατα καθώς η παρουσία μας στη VAKANTIEBEURS 2020, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το ενδιαφέρον του ολλανδικού κοινού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση. Η πολυάριθμη παρουσία των επιχειρηματιών αποδεικνύει ότι η ως άνω δουλεία, είναι προϊόν απόλυτης συνέργειας και παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα».