Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

“ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ... ΑΙΟΛΟΥ” - Ανακοίνωση σε δριμύ τόνο από τον Αίολο κατά της ΕΠΣ Ευρυτανίας για το τοπικό πρωτάθλημα

eps 13123

"Και κει που όλα έδειχναν ότι στην ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ φύσαγε ούριος άνεμος, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι έπεσαν σε... χαμηλό βαρομετρικό!

Όλοι οι παροικούντες του ποδοσφαιρικού Καρπενησίου, γνωρίζαμε ότι το περυσινό πρωτάθλημα έκλεισε με λίαν ανώμαλο τρόπο, αφού οι πρωτοφανείς μαζικές αποχωρήσεις των ομάδων από τα play offs, αντί να οδηγήσουν σε αποβολή των ομάδων και αφαίρεση 6 βαθμών, αντιμετωπίστηκαν με χάδια από την πειθαρχική, την ίδια στιγμή που όλο το καλοκαίρι ο Πρόεδρος της Ένωσης διαβεβαίωνε τους παράγοντες του ΑΙΟΛΟΥ ότι θα εφαρμόσει πιστά τον ΚΑΠ.

Αφού λοιπόν τους κοίμισε καλά μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη, όχι μόνο δεν τους υποβίβασε αλλά προχώρησε και στην κλήρωση, με αποτέλεσμα να χαθούν οι προθεσμίες για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Όμως οι άνθρωποι του ΑΙΟΛΟΥ φαίνεται ότι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Αφού απευθύνθηκαν αρχικά στη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ που σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου παραδεχομενη την παρανομία, κόλλησε στο εκπρόθεσμο, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, προέβησαν σε μια άκρως αιφνιδιαστική κίνηση που ανατρέπει πλήρως τα δεδομένα.

Κατέθεσαν καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με την οποία ζητούν τιμωρία της Ένωσης και αποβολή των ομάδων, ενώ συγχρόνως απαιτούν αναστολή του πρωταθλήματος μέσω λήψης άμεσων πειθαρχικών κυρώσεων σύμφωνα με τον ισχύοντα Κώδικα Δεοντολογίας.

Παράλληλα υπέβαλαν αίτημα στο ΔΣ της Ένωσης ζητώντας αναβολή των αγώνων, μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή.

Η Ένωση όμως παίζει το κρυφτούλι, όπως πάντα, μεταχειριζόμενη τα μέλη της σαν... κλοτσοσκούφι αλλά ξεχνάει ότι πλέον για την διοίκηση της έχουν ανοίξει για τα καλά οι ασκοί του Αιόλου!

Δ/Σ ΑΙΟΛΟΣ".