Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Συγχαρητήρια μηνύματα προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών στην Ευρυτανία, από τον βουλευτή, τους δημάρχους, το ΓΕΛ & το Ίδρυμα Γαζή-Τριανταφυλλόπουλου

Τους υποψήφιους των λυκείων της Ευρυτανίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συγχαίρουν, με ανακοινώσεις που απέστειλαν, οι: Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κων/νος Κοντογεώργος, Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης και Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης. Στέλνουν, παράλληλα, μήνυμα προς τα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν πέτυχαν. Αντίστοιχα μηνύματα απέστειλαν το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου και το Ίδρυμα Γαζή-Τριανταφυλλόπουλου.panelladikes-apotelesmata-gel1

Το μήνυμα του βουλευτή κ. Κοντογεώργου:

«Αγαπητοί, νέοι και νέες,

Μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια τόσο σε εσάς και στις οικογένειές σας όσο και στους εκπαιδευτικούς σας, για την σημαντική σας πρώτη κατάκτηση στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της γνώσης.

Η εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, είναι η δικαίωση των άοκνων προσπαθειών σας και η αφετηρία για μια ακαδημαϊκή πορεία χωρίς φραγμούς στην απεραντοσύνη του κόσμου των επιστημών.

Η ιδιαίτερη πατρίδα μας η Ευρυτανία, αναλογικά με την πληθυσμιακή της δύναμη, πρωτοστατεί τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά σε επιτυχίες στις Ανώτατες Σχολές των Πανεπιστημίων της χώρας. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για όλους εσάς που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, καταφέρνετε να κρατάτε διάπλατα ανοιχτό το «παράθυρο της ελπίδας» και τις διεκδίκησης για ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, για την Ευρυτανία, για την Ελλάδα.

Επίσης θέλω να πω σε όσους από τους νέους μας, δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να επιτύχουν τους στόχους τους, να μην απογοητευτούν, αλλά να κρατήσουν δυνατή την ελπίδα τους, είτε μέσα από μια εκ νέου προσπάθεια, είτε να διεκδικήσουν το μέλλον τους μέσα από μια πλειάδα γνωστικών αντικειμένων που είναι εξίσου σημαντικά και απαραίτητα στην αγορά εργασίας».

Το μήνυμα του δημάρχου Καρπενησίου κ. Σουλιώτη:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η σημερινή τους επιτυχία επισφραγίζει τη σκληρή προσπάθεια πολλών ετών και ιδιαίτερα τους κόπους της τελευταίας χρονιάς. Ευχόμαστε ολόψυχα οι νέοι σπουδαστές να ζήσουν το όνειρό τους και να ανταποκριθούν με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών και τους νέους τους στόχους. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!».

Το μήνυμα που απέστειλε ο δήμαρχος Αγράφων κ. Καρδαμπίκης, αναφέρει:

«Ως νέος Δήμαρχος Αγράφων θέλω να εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου, σε όλα τα παιδιά που με επίμονη προσπάθεια πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγχαρητήρια και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν σε σχολή επιλογής τους. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή.

Τα αποτελέσματα στο Δήμο Αγράφων έδειξαν ότι κόντρα στον καιρό, τα παιδιά και εκπαιδευτικοί κατάφεραν σημαντικές επιτυχίες. Ο τόπος μας έχει μέλλον και το μέλλον του είστε εσείς, η νέα γενιά. Συγχαρητήρια στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά!».

ΓΕΛ Καρπενησίου

«Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, συγχαίρουμε τους αποφοίτους του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ χώρας και τους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Επίσης συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.

Από τους 68 υποψηφίους που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (58 μαθητές και 10 απόφοιτοι παρελθόντων ετών) πέρασαν στα ΑΕΙ 61 (ποσοστό 89,7%)

Πιστεύουμε ότι και φέτος το σχολείο μας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, σημείωσε μεγάλη επιτυχία η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στη σοβαρή προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές μας στηριζόμενοι τόσο από τις οικογένειές τους όσο και από τους καθηγητές τους που στάθηκαν δίπλα τους καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς».

Ίδρυμα Γαζή - Τριανταφυλλόπουλου

«Με την ευκαιρία δημοσίευσης των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και της επικείμενης έναρξης της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, συγχαίρουμε θερμά τους επιτυχόντες φοιτητές και όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων.

Ευχόμαστε καλή, ευχάριστη και επιτυχή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους τους φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές που επιστρέφουν στα μαθήματά τους μετά τη διακοπή του καλοκαιριού. Ευχόμαστε, τέλος, καλή δύναμη και κουράγιο στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης που επίσης επανέρχονται στα καθήκοντά τους».