Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Πανελλήνιες διακρίσεις για τον ΚΟΚ. Ιδανικό φινάλε σεζόν με πολλά ατομικά ρεκόρ και αξιόλογες θέσεις (ΦΩΤΟ)

Με τη συμμετοχή σε πέντε τελικούς, πολλά ατομικά ρεκόρ και σημαντικές θέσεις ολοκληρώθηκε η κολυμβητική σεζόν για τον Κολυμβητικό Όμιλο Καρπενησίου στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών.kok-panellinio1

Οι αθλητές του Βαγγέλη Λελούδη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί και κατάφεραν να φτάσουν στη κορύφωση της απόδοσής τους με το τέλος της σεζόν.

Την αρχή έκανε ο Θανάσης Ντρίβας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος αγωνίστηκε στα 50, 100 και 200μ πρόσθιο, έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στα 50 με 34.26 και κατέλαβε την 56η θέση. Δημήτρης Δροσίνης και Δημοσθένης Τσακνιάς «έπεσαν» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’ στον Βόλο. Ο πρώτος κολύμπησε 4 αγωνίσματα, έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στα 100 ύπτιο και κατέλαβε την 30η θέση. Ο Τσακνιάς κολύμπησε επίσης σε 4 αγωνίσματα, έκανε εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ στα 100 ύπτιο και βγήκε 23ος.

Δύο μέρες αργότερα στον Βόλο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Β’ κολύμπησε ο Παναγιώτης Κωτσής. Συμμετείχε στα 50, 100, 200μ πεταλούδα και 200μ ελεύθερο, έκανε έξι νέα ατομικά ρεκόρ, προκρίθηκε σε δύο μικρούς τελικούς, όπου κατέκτησε την 9η θέση στα 200 πεταλούδα και τη 11η στα 100 πεταλούδα.kok-panellinio2

O «χορός» των πρωταθλημάτων έκλεισε στα Ιλίσια με τους Έφηβους Νεανίδες και την συμμετοχή της Ελπίδας Ντρίβα και της Χρυσούλας Κολαζά. Η πρώτη συμμετείχε στα 200μ ελεύθερο και με νέο ατομικό ρεκόρ προκρίθηκε στον μικρό τελικό, όπου κατέκτησε την 16η θέση. Η Κολαζά κολύμπησε τέσσερα αγωνίσματα και προκρίθηκε σε δύο μικρούς τελικούς και κατέλαβε την 9η θέση στα 400 μικτή και την 13η στα 200 μικτή.

Σε ανακοίνωσή του, ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΣΤΕ Στ. Ελλάδας για τη στήριξη στα πανελλήνια πρωταθλήματα.