Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Ιστορικό χαρακτήρα έχει για την Ποταμιά ο σημερινός νοκ-άουτ αγώνας στην Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδας

Η Ποταμιά θα γίνει σήμερα, Κυριακή 25/8/2019, η πρώτη ευρυτανική ομάδα με παρουσία στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Μεγαλοχωρίτες, νταμπλούχοι Ευρυτανίας την περυσινή σεζόν, αντιμετωπίζουν, στις 16.30 το απόγευμα, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση, τον Θιναλιακό Αχαράβης.69590466 10220870221610164_5506507137032912896_o

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Θιναλίων και θα αρχίσει στις 16:30 το απόγευμα. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Μάριος Σιντόρης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας). 

Η Ποταμιά, του Γιάννη Φλωράκη, μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας, ταξιδεύει στο νησί των Φαιάκων με στόχο μια καλή εμφάνιση -και γιατί όχι και την πρόκριση στη Β’ φάση. Το Κύπελλο, πάντως, είναι σαφές πως αντιμετωπίζεται από τους ανθρώπους της ομάδας ως μια ενδιαφέρουσα εμπειρία καθώς κύριος στόχος είναι η συμμετοχή με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Οι Μεγαλοχωρίτες αναχώρησαν ξημερώματα με αρχικό προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, απ’ όπου θα πάρουν το πλοίο για την Κέρκυρα. Θα γυρίσουν στο Καρπενήσι αυθημερόν, μετά τον αγώνα. Την αποστολή υποδέχθηκε ο πολιτευτής ν. Ευρυτανίας, Κλεομένης Λάππας.

Οι 15 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Φλωράκης είναι εξής: Γιώργος Φαρμάκης, Χριστόδουλος Μισύρης, Χρήστος Κατσαρής, Σπύρος Ξαγάρας, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Πάνος Μπουμπουρής, Χρήστος Λέρης, Κώστας Σταμούλης, Γιάννης Ζαλοκώστας, Κώστας Μαντζιούτας, Κώστας Ανδρούτσος, Γιώργος Ράικος, Γιάννης Ηλιάδης, Ταξιάρχης Καλύβας και Βασίλης Παρασκευόπουλος.

Ο Θιναλιακός κατέκτησε την περασμένη σεζόν το νταμπλ της ΕΠΣ Κέρκυρας και θα λάβει -όπως και η Ποταμιά- μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.