Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Νέος πρόεδρος στην Πανευρυτανική Ένωση ο κ. Ηλίας Ντζιώρας. Ανασυγκρότηση Δ.Σ. με θητεία έως τον Δεκέμβριο του 2020

Ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής κ. Ηλίας Β. Ντζιώρας είναι ο νέος Πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης, το Δ.Σ. της οποίας ανασυγκροτήθηκε κατ’ εφαρμογή της σχετικής απόφασής του κατά την α΄συνεδρίασή του μετά τις αρχαιρεσίες της 19/1/2018.ntzioras-ilias11

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η θητεία του οποίου θα διαρκέσει ως τον Δεκέμβριο του 2020, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ηλίας Βαϊου Ντζιώρας, Αντ/δρος: Δημήτριος Επαμ. Δέπος, Γενικός Γραμματέας: Κώστας Αντ. Παπαδόπουλος, Ταμίας: Ανδρέας Κ. Ζούκας, Έφορος: Αθανάσιος Δ. Σταμάτης, Μέλη: Λεωνή Θανασούλα (ορίζεται και ως αναπλ. Γραμματέας), Κων/νος Σπ. Τσιώλης (ορίζεται και ως αναπλ. Έφορος), Κων/νος. Γ. Φούκας (ορίζεται και ως αναπλ. Ταμίας), Κων/νος Παπατζίμας, μέλος.

Κατά τη διεξαχθείσα συζήτηση ο μέχρι τώρα Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Δ. Σταμάτης, υποβάλλοντας την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη και τη αγαστή συνεργασία που είχε μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο. Ο κ. Ντζιώρας, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τα λοιπά μέλη για την εκλογή του και υποσχέθηκε πως με τη βοήθεια όλων θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιστορική Ένωσή μας με όλες του τις δυνάμεις. Σημειώνεται ότι η θητεία του νέου Προέδρου άρχισε την 1η Ιουλίου 2019.

Μνήμη Ηλία Λιάσκου

Εξάλλου, το Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης κατά τη συνεδρίασή του στις 18/6/2019 και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών (3) χρόνων από τον θάνατο του αείμνηστου Προέδρου του Ηλία Γ. Λιάσκου, τήρησε 1΄ σιγή και στη συνέχεια ο Γραμματέας κ. Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην ανεκτίμητη προσφορά του εκλιπόντος προς την Πανευρυτανική επί 10ετίες ολόκληρες ως απλό μέλος, ως Γραμματέας και ως Πρόεδρός της, αλλά και στην προσφορά του γενικότερα στον τόπο μας.