Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Για μια εβδομάδα ακόμα «τρέχουν» οι αιτήσεις για τις 3 μόνιμες θέσεις στο Κέντρο Υγείας Δυτ. Φραγκίστας

Προσλήψεις στην Υγεία μέσω ΑΣΕΠ. Σε εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για τη μεγάλη προκήρυξη που αφορά 1.116 θέσεις μονίμων σε δομές όλης της χώρας. Τρεις προσλήψεις θα γίνουν στην Ευρυτανία, όλες στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας.kentro-ygeias-dyt-fragkistas1

Την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.116 συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης, σε φορείς του υπουργείου Υγείας, προκήρυξε το ΑΣΕΠ. Στόχος να ενισχυθούν νοσοκομεία και δομές με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και εκπαιδευτικής επάρκειας.

Στην Ευρυτανία

Μεταξύ των 1.116 θέσεων, τρεις (3) αφορούν την Ευρυτανία. Πιο ειδικά, στην προκήρυξη περιλαμβάνονται τρεις θέσεις για το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας· δύο εξ αυτών είναι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και μία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για μια θέση ειδικότητας ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας, μία θέση ΤΕ Νοσηλευτικής και μία θέση ΔΕ Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστήριων.

Προθεσμίες και διαδικασία

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ (asep.gr) και οι προθεσμίες έχουν ως εξής:

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης άρχισε στις 9 Απριλίου και λήγει στις 24 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 2 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, και λήγει στις 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Σύμφωνα με το workenter.gr, η Ανεξάρτητη Αρχή αναμένει πάνω από 40 χιλιάδες αιτήσεις για τον διαγωνισμό των 1.116 μονίμων υπαλλήλων στα νοσοκομεία. Αυτός είναι ο λόγος που το ΑΣΕΠ έδωσε διπλή ημερομηνία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων.