Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

ev media-logo

Πρόσφεραν γέλιο τα παιδιά, στη διήμερη θεατρική παράσταση που ανέβασε το 2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου

Στο σανίδι ανέβηκαν, για μια ακόμη χρονιά, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Καρπενησίου, που τη Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 20.00, ανέβασαν στο Συνεδριακό Κέντρο τη θεατρική επιτυχία των Ρέππα-Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», σε σκηνοθεσία της φιλολόγου κας Εύης Ξανθιώτη.2o-gymnasio-simpetheroi-tirana-0

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο και το Συνεδριακό γέμισε από ανθρώπους όλων των ηλικιών, με τα παιδιά να χαρίζουν στιγμές ψυχαγωγίας μέσα από σεναριακές ανατροπές, ευρηματικούς διαλόγους, ωραίες ερμηνείες και πάντα επίκαιρα μηνύματα (περί ρατσισμού).

Έπαιξαν οι μαθητές: Λιάγκος Δημήτρης, Χαβέλου Βασιλική, Ζησίμου Καλλιόπη, Καραγιάννης Κων/νος, Τσιγαρίδα Ράνια, Δροσίνης Παναγιώτης, Κωστούλα Μαργαρίτα, Κουτρής Παναγιώτης, Ευθυμίου Κων/νος & Κατσιάδας Στάθης.

Συντελεστές του έργου ήταν: στα σκηνικά οι Κορκόβελος Στέλιος-Γαβριήλ Ξενοφών, στα κοστούμια η Ξανθιώτη Εύη, στη μουσική οι Ηλιόπουλος Αναστάσιος-Κατή Ειρήνη, στον φωτισμό οι Κακούρας Θάνος-Ζαχαροπούλου Διονυσία και στις χορογραφίες οι Παρμάκη Νίκη-Μούτσελου Φρειδερίκη. Βοηθοί σκηνοθέτιδας ήταν οι: Αρωνιάδα Κων/να, Μάναλη Μαρία και Λαμπρινή, Κουτσουπιά Ιωάννα & Χατζηγεώργου Ευαγγελία.