Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ) Πρότυπο για τα παιδιά ο Γιάννης Αντωνίου. Σειρά επισκέψεων του Ευρυτάνα χιονοδρόμου στα σχολεία - Όσα έγιναν στο 3ο Δ.Σ

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να θέσουν ερωτήσεις στον κορυφαίο χιονοδρόμο που έχει αναδείξει η Ευρυτανία, τον 23χρονο Γιάννη Αντωνίου, είχαν την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, οι μαθητές/τριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου. Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, ως προσκεκλημένος των σχολικών μονάδων, πραγματοποιεί επισκέψεις σε δημοτικά και γυμνάσια, ενώ θα βρεθεί και στο δημαρχείο Καρπενησίου.

15

Αναγνώριση της αξίας, επιβράβευση της προσπάθειας, έμπνευση και συγκίνηση, ήταν μερικά μόνο από τα συναισθήματα που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου. Εκεί, βρέθηκε για να μιλήσει στα παιδιά ο Ευρυτάνας χιονοδρόμος Γιάννης Αντωνίου, στο πλαίσιο επισκέψεων του σε σχολεία του νομού.

ΒΙΝΤΕΟ | Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ 3ο Δ.Σ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ξανά στο Καρπενήσι, ύστερα από μια μακρά, απαιτητική αλλά και άκρως επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, που είχε ως σημείο αναφοράς τη συμμετοχή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Νότιας Κορέας.

Την Πέμπτη 19/4 ο Αντωνίου έγινε δεκτός από τους μαθητές του Γυμνασίου Κερασοχωρίου, ενώ την Παρασκευή 20/4 βρέθηκε στο δημαρχείο Καρπενησίου. Προηγήθηκαν επισκέψεις στα τρία από τα τέσσερα δημοτικά της πόλης του Καρπενησίου.

Την όμορφη εκδήλωση «άνοιξε» ο Διευθυντής του 3ου Δ.Σ Καρπενησίου -και πατέρας του Γιάννη- κ. Δημήτρης Αντωνίου, ενώ για τον πρωταθλητή μίλησε ο άλλοτε προπονητής του κ. Κλεομένης Λάππας, που θυμήθηκε παλιές στιγμές μαζί του, διάβασε το βιογραφικό του και εξήρε το ήθος του, καθώς και ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Ευρυτανίας κ. Θανάσης Τσαπρούνης, που τον συνεχάρη θερμά. Με συγκίνηση μίλησε για τον Ευρυτάνα χιονοδρόμο ο κ. Τάκης Κόγιας, εκ των πρωτεργατών της χιονοδρομίας στον τόπο μας, τονίζοντας πως τα παιδιά είναι τυχερά που έρχονται σε επαφή με έναν τόσο σημαντικό αθλητή, που έχει να τους διδάξει πολλά και χρήσιμα.

1

3

4

5

6

8

9

10

12

Αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε στα "Ευρυτανικά Νέα" που κυκλοφορούν στα περίπτερα