Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Κυριάκος Καραταΐδης: “Όλες οι ελληνικές ομάδες, θα έπρεπε να προετοιμάζονται στο Καρπενήσι”

Ο 51χρονος Κυριάκος Καραταΐδης, σπουδαίος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε στο Καρπενήσι ως επικεφαλής του Ολυμπιακού Μενιδίου, για το τουρνουά “Summer Καρπενήσι”. 

1

Μιλώντας στα “Ευρυτανικά Νέα” και τα άλλα τοπικά ΜΜΕ, για τη διοργάνωση  δήλωσε:
«Η ομορφιά της φύσης του Καρπενησίου σε προϊδεάζει για μια πολύ καλή διοργάνωση. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι από τις πιο ωραίες στην Ελλάδα και βέβαια θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο εκμεταλλεύσιμη. Θα’ θελα όλες οι ελληνικές ομάδες να κάνουν την προετοιμασία εδώ, γιατί πιστεύω πως δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους ξένους, εκτός ίσως από την τάξη και την οργάνωση. Το πιο σημαντικό είναι ότι για μια ακόμη φορά όποτε “πυροδοτείται” μια διοργάνωση, όπως είναι ο κ. Τσαπόγας, σύσσωμη η ελληνική οικογένεια και τα παιδιά υποστηρίζουν αυτές τις προσπάθειες, υποστηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο». 

Για τη νέα γενιά των παιδιών τόνισε: «Η ευθύνη είναι μεγάλη και από τους διοργανωτές και από τους προπονητές (…). Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα από τον αθλητισμό αυτά τα παιδιά θα βγούνε στην ζωή και αυτό τα λέει όλα. Μακάρι να μπορούσαν να παίξουν μπάλα, δεν γίνεται όμως, αλλά μέσα από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό διαμορφώνουν χαρακτήρες και υγιείς-βάσεις για την οικογένεια αύριο-μεθαύριο που θα δημιουργήσουν».