Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Σκάνδαλο στα Άγραφα. Πειθαρχική δίωξη κατά 3 δημοτικών υπαλλήλων. Σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή - Κατηγορούνται για έλλειμα 31.500 ευρώ

Το οικονομικό σκάνδαλο -που αποκάλυψαν τα «Ευρυτανικά Νέα» ήδη από τον Οκτώβριο του 2015- συνταράσσει την κοινωνία των Αγράφων. Τρείς δημοτικοί υπάλληλοι φέρονται ως υπεύθυνοι για οικονομικό έλλειμα στο ταμείο του δήμου, που επισήμως ανέρχεται στα 31.500 ευρώ αλλά σύμφωνα με εικασίες φαίνεται να υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ποσό που λείπει από το ταμείο.

dimarxeio-agrafa-kerasoxori1

Θ. Μπαμπαλής: "Πιθανόν να προκύψουν ποινικές ευθύνες σε μέλη της προηγούμενης δημοτικής αρχής".

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και το χειρίζεται η δημοτική αρχή με τη συμβολή δικηγόρου, ενώ το πόρισμα της ΕΔΕ που έχει ολοκληρωθεί οδήγησε και στην πειθαρχική δίωξη των τριών υπαλλήλων, την περεταίρω υπηρεσιακή τύχη των οποίων θα επιληφθεί η εκτελεστική επιτροπή του δήμου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής που εξέδωσε ο πρόεδρός της και δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, καλούνται τα μέλη της επιτροπής: αντιδήμαρχος Κατσιάδας Θεόδωρος, αντιδήμαρχος Τάκη Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος Τσιάμης Θεόδωρος, αντιδήμαρχος Φεγγούλη Βασιλική και αντιδήμαρχος Μάκκας Απόστολος, να παραβρεθούν στην 2η τακτική συνεδρίαση του οργάνου σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στις 12:30 το μεσημέρι.

Διαβάστε το ιστορικό και τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης, στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ.