Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν μαστογραφίες στα Άγραφα. Επίσκεψη ιατρικού κλιμακίου της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Όπως έχουν ήδη γράψει τα "Ευρυτανικά Νέα", στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του και σε συνέχεια των δράσεών του, ο δήμος Αγράφων, μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, διοργανώνουν δωρεάν Εξέταση Μαστού, υπερηχογράφημα και ενημέρωση για πρόληψη.

mastografia11

Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία σε γυναίκες που στερούνται εύκολης πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, να εξεταστούν δωρεάν από εξειδικευμένο, έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό.

Μην ξεχνάμε ότι ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πιο συχνή μορφή καρκίνου μεταξύ των γυναικών, με περίπου 1.000.000 νέα κρούσματα παγκοσμίως.

Δηλώστε συμμετοχή

Η επίσκεψη και κλινική εξέταση θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Αγράφων με επικεφαλής την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας, Επίκουρο καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Γυναικολόγο - Χειρούργο και Ειδική Μαστολόγο κα Λυδία Μουζάκα (ΦΩΤΟ). Η ομάδα από την οποία θα πλαισιώνεται, θα αποτελείται από χειρουργούς, ειδικούς μαστολόγους και ακτινοδιαγνωστές.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στα τηλ. 22373-51318/320.

Σε νέα ανακοίνωση του δήμου, θα οριστεί η ημερομηνία και ο ακριβής τόπος διεξαγωγής της ιατρικής επίσκεψης.

mouzaka-mastografia1