Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Σύσκεψη στα Άγραφα για τις παλιές οφειλές. Δικαιώνονται δεκάδες δικαστικές αγωγές ιδιωτών εναντίον του δήμου Αγράφων

Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των συσσωρευμένων απλήρωτων τιμολογίων που οφείλει ο δήμος Αγράφων σε ιδιώτες προμηθευτές, εργολάβους εμπειροτέχνες κλπ, ο δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, συγκάλεσε σύσκεψη το μεσημέρι της Κυριακής 29 Μαρτίου 2015, με την εκτελεστική και την οικονομική επιτροπή του δήμου, με μοναδικό θέμα τη ρύθμιση των παλαιών οφειλών του δήμου. 

agrafa-siskepis-palies-ofeiles

Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο δικηγόρος Αθηνών κ. Αλεξόπουλος Βασίλειος, προκειμένου να δώσει τις νομικές  συμβουλές του επί του θέματος. Ως γνωστόν ο κ. Αλεξόπουλος είναι νομικός σύμβουλος τριών μεγάλων δήμων της Αττικής με μεγάλη εμπειρία στα θέματα των ΟΤΑ.  Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν ο τρόπος και η διαδικασία τακτοποίησης των παλαιών οφειλών του δήμου.

"Οι νόμιμες οφειλές θα εξοφληθούν", τονίστηκε από τον δήμο. Ο δήμαρχος Αγράφων είναι διατεθειμένος να εξοφλήσει τα τιμολόγια των ιδιωτών, αφενός διότι οι δικαστικές αγωγές αποτελούν μεγάλο πλήγμα κατά του δήμου, αφετέρου όσα χρέη είναι νόμιμα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν εξοφληθεί. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση και ανοιχτή συγκέντρωση με όλους τους ενδιαφερόμενους και στόχος του δήμου είναι να μπορέσει να τακτοποιήσει όλες τις παλιές νόμιμες οφειλές, προκειμένου να κλείσει το μέτωπο αυτό και να μπορέσει να υλοποιήσει πλέον το πρόγραμμά του.