Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων με θέμα το αναπτυξιακό πρόγραμμα

Ενόψει της προετοιμασίας του 5ετους Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019 και της αξιοποίησης των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, την Τρίτη του Πάσχα (14/4, στις 12.00 το μεσημέρι), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων στην οποία θα μετέχει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, μαζί με το επιτελείο του.

mpakogiannis-mpampalis-kolaz

Το θέμα της διαβούλευσης που θα τεθεί επί τάπητος, αποτελεί ο αναπτυξιακός Προγραμματισμός στο πλαίσιο του Ε.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2019 και του Ε.Σ.Π.Α. 2014-2020.

Όπως σημειώνει ο δήμος Αγράφων, κύριοι στόχοι της διαβούλευσης είναι η διασφάλιση του συντονισμού των δράσεων μεταξύ των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων, η καταγραφή προτεραιοτήτων, ο εντοπισμός και η ωρίμανση των προτεινόμενων προς ένταξη και χρηματοδότηση παρεμβάσεων με κύριο σκοπό την ανάπτυξη του τόπου και την δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τους πολίτες.

Ο δήμος προσκαλεί όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, Τοπικούς Συμβούλους, συλλόγους και παραγωγικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας να συμμετέχουν στη διαδικασία της διαβούλευσης.