Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Κυνηγετικός Σύλλογος Γρανίτσας: Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας με δώρο κυνηγετική άδεια

Την ετήσια Γενική τους Συνέλευση πραγματοποιούν στα μέσα Απριλίου οι κυνηγοί της Δυτικής Ευρυτανίας, παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τους.

kinigos1

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου, η συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, στις 11 το πρωί, στη Γρανίτσα, ωστόσο τονίζεται πως σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι και το πιθανότερο) θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα «με τα ίδια θέματα και θα θεωρηθεί απαρτία με όσα μέλη παραστούν», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν: λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου, έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής Ελέγχου Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε. και Δασαρχείου Καρπενησίου, έγκριση απολογισμού 2014, προϋπολογισμού 2015 και έκτακτης εισφοράς υπέρ Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε., έγκριση δαπάνης κατασκευής στεγάστρου στους Αγ. Αποστόλους μεταξύ Λιθοχωρίου και Ραπτοπούλου, συζήτηση για τη διενέργεια δύο χοροεσπερίδων το καλοκαίρι· μια στο Κερασοχώρι με βράβευση του Κερασοβίτη πρωταθλητή του ποδοσφαίρου κ. Γιώργου Γεωργίου και ακόμη μια στο Ραπτόπουλο κ.α.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου, με τον τυχερό να κερδίσει την έκδοση μίας τοπικής άδειας για την κυνηγετική περίοδο 2015-16. Τέλος, να αναφέρουμε πως τα μέλη που θα συμμετάσχουν στη συνέλευση, πρέπει να φέρουν μαζί τους θεωρημένη την άδεια κυνηγίου τους για την περίοδο 2014-2015.